עוגת גבינה בטעמים

עוגת גבינה אישית במגוון טעמים

מאת: שני ברבי

דרג:
עוגת גבינה בטעמים
עד 60 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 45 דקות

כמות מנות: 8 מנות/ תבנית שקעים משולשת

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • למלית גבינה
  • 2 קופסאות שמנת מתוקה
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 200 גרם גבינת שמנת
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כף אינסטנט וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • לציפוי בטעמים
  • 50 גרם שוקולד לבן
  • 50 גרם שוקולד חלב
  • 2 יחידות עוגיות אוריאו
  • 2 כפות רוטב פסיפלורה
  • 1 כף ריבת חלב
  • 1 כף חמאת בוטנים
  • 1 כף ממרח לוטוס
  • 1 כף חמאה מומסת
  • 1/2 כוס פירות יער
  • 2 כפות שמנת מתוקה
  • כף אבקת סוכר
  • לזילוף
  • 1/2 קופסא שמנת מתוקה
  • 1 כף אבקת סוכר

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים סוכר, גבינה לבנה, גבינת שמנת, אינסטנט וניל, תמצית וניל.
2. מרססים ספריי שמן בתבנית משולשים מחולקת, יוצקים את הבלילה עד 1 ס"מ לפני הסוף (להשאיר מקום לציפוי טעמים) ומקפיאים למשך לילה.
ציפוי הטעמים:
1. עוגיות אוראו - טוחנים את העוגיות אוריאו במעבד מזון, מערבבים עם חמאה מומסת, יוצקים על משולש ומיישרים.
2. חמאת בוטנים - ממיסים את החמאת בוטנים במיקרוגל למשך כ10 שניות, יוצקים על משולש ומיישרים.
3. ממרח לוטוס - ממיסים את הממרח לוטוס במיקרוגל למשך כ 10 שניות יוצקים על משולש ומיישרים.
4. שוקולד לבן - ממיסים את השוקולד לבן במיקרוגל יחד עם כף שמנת מתוקה, יוצקים על משולש ומיישרים.
5. שוקולד חלב - ממיסים את השוקולד חלב במיקרוגל עם כף שמנת מתוקה, יוצקים על משולש ומיישרים.
6. רוטב פסיפלורה - יוצקים את הרוטב פסיפלורה על משולש ומיישרים.
7. פירות יער - טוחנים את הפירות יער במעבד מזון יחד עם כף אבקת סוכר, יוצקים על משולש ומיישרים.
8. ריבת חלב - ממיסים ריבת חלב במיקרוגל למשך כ 10 שניות, יוצקים על משולש ומיישרים.
9. מקפיאים את המשולשים למשך כ 4 שעות, מחלצים בעדינות את העוגה מהתבנית ומסדרים בכלי הגשה..
10.מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב, מזלפים בחלק הרחב של המשולש ומקשטים לפי טעם הציפוי.
11. שומרים את העוגה במקרר או במקפיא ומוציאים כחצי שעה לפני הגשה.
דרג: