עוגת גבינה בטעם של פעם

עוגת גבינה בטעם של פעם, טעימה ותמיד מזמינה

מאת: אלינוער מור

דרג:
עוגת גבינה בטעם של פעם
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 35 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • בסיס:
  • 130 גרם חמאה מומסת
  • ½ כוס סוכר
  • ¼ כוס שקדים טחונים
  • ¼ 1 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 ביצה
  • קליפה מגוררת גס מחצי לימון
  • מילוי:
  • 500 גרם גבינה לבנה 3%
  • 250 גרם גבינה לבנה 0.5%
  • 1/3 כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • 2 חלמונים
  • 2 כפות מיץ לימון
  • קליפה מגוררת מחצי לימון
  • ½ 2 כפות קמח
  • 1/3 כוס חלב
  • לציפוי :
  • 2 חלבונים מוקצפים
  • 2 כפות סוכר

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל מצרכי הבצק ושוטחים בתבנית אפיה "26 או רינג . מחממים תנור ל 190 מעלות חום.

2. מערבבים  את כל מצרכי המילוי בקערה. שופכים על הבצק ומכניסים לתנור. אופים 5 דקות ומורידים את החום ל 160 מעלות. אופים שעה בדיוק.

3. מכינים את הציפוי ומכניסים למקרר.

4. לאחר שעה שוטחים את הקצף על העוגה. מסרקים את הקצף ומכניסים חזרה לתנור עד השחמה.
 

דרג: