עוגת גבינה בטעם שוקולד ובוטנים

עוגת גבינה בטעם שוקולד ובוטנים, מיוחדת במינה וטעימה עד מאד

מאת: נחום סטפנסקי

דרג:
עוגת גבינה בטעם שוקולד ובוטנים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 קופסאות גבינה לבנה 500 גרם
  • 3 קופסאות שמנת תנובה
  • 4 ביצים
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאת בוטנים סקיפי
  • 1.5 כוסות סוכר חום
  • 2 כפיות וניל
  • 300 גרם ביסקויטים

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מכניסים את כל המוצרים לתוך בלנדר ומערבבים ביחד [חוץ מהביסקויטים].
2. שמים מלמטה שכבת ביסקויטים, על זה שמים את העיסה, ושוב שמים מלמעלה ביסקויטים.
3. אופים בתנור 70 דקות בחום 200 מעלות, מוציאים החוצה, ואחרי שהעוגה מתקררת, מכניסים אותה למקרר.
4. אחרי שעתיים מוציאים ואוכלים.
דרג: