עוגת גבינה אפוייה

עוגת גבינה אפוייה

מאת: שרון סולומון

דרג:
עוגת גבינה אפוייה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבסיס:
  • 50 גרם מרגרינה
  • חצי כוס סוכר
  • 1 ביצה שלמה
  • למילוי:
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • כוס סוכר
  • 3 כפות קמח
  • 2 כפיות גרידת לימון
  • כפית תמצית וניל או שקית סוכר וניל אחת
  • 3 ביצים
  • ציפוי עליון:
  • 50 גרם מרגרינה
  • 3 כפות סוכר
  • 4 כפות קמח

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מערבבים את חומרי הבסיס ומרפדים תבנית 26 כולל דפנות. אופים כמו בסיס של פאי עד כדי 3/4 אפייה.
2. מקציפים חלבונים + סוכר.
3. מערבבים בכלי נפרד את כל החומרים ואח"כ מוסיפים את הקצף בתנועות קיפול.
4. אופים בחום 160 מעלות כ- 20 דקות.
הציפוי:
5. מערבבים בחומרים עם מרגרינה קרה ומעבדים לפירורים. מוציאים העוגה מהתנור ומפזרים למעלה את הפרורים. אופים עוד כ 40 דקות עד שיוצא קיסם יבש.
דרג: