עוגת גבינה אפוייה

עוגת גבינה אפוייה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גבינה אפוייה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 8-10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 ביצים
  • 750 גר' גבינה לבנה
  • 0.75 כוס סוכר
  • 1 אינסטינג פוגינג וניל
  • 1 שמנת חמוצה
  • 4 כפות קונפלור מלאות

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.שמים את החלמונים בקערה אחת ואת החלבונים בקערה שנייה 
2.לוקחים את הקערה של החלמונים (צהוב )ומוסיפים לה את כל המיצרכים (חוץ מהסוכר והחלבונים )ומערבבים ושמים בצד
3.להקציץ את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר, מקציפים עד לתערובת חזקה ואחידה
4.מערבבים את הכל יחד בתנועות קיפול
5.מעבירים לתבנית עגולה גבוהה לתנור שחומם מראש 150-160 מעלות לכ 40 -45 דקות
6.לכבות את התנור ולא להוציא את העוגה עד שהיא מתקררת מעט
7.אפשר להוסיף שמנת מתוקה עם שוקולד או תותים אחרי ההאפיה לקישוט למי שאוהב


 

דרג: