עוגת גבינה אפוייה עם תותים

עוגת גבינה אפוייה עם תותים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גבינה אפוייה עם תותים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 10 מנות\תבנית 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1.5 כוס סוכר
  • 4 כפות קמח מנופה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 גביעי גבינת תנובה ( 9%-5%)
  • 6 ביצים גדולות טרופות
  • 1 גביע יוגורט 500 מ"ל שלי תנובה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.במיקסר יש לערבל ( במהירות נמוכה) את כל החומרים לפי הסדר הרשום עד לקבלת בלילה אחידה.
2.לרפד את התבנית בבסיסה בנייר אפייה ולסגור היטב.
3.לשפוך את הבלילה לתבנית
4.לחמם תנור ל 160 מעלות
5.לאפות כשעה ( עד שעה ועשרים) , עד שהתייצבה בשוליה ומעט רועדת במרכזה
6.לפתוח את דלת התנור ולהשאיר את העוגה לעוד 20 דקות
להוציא את העוגה , לקרר בטמפרטורת החדר, עד להתקררות מלאה, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס לשעתיים (עד יומיים) למקרר.

חומרים והכנת הציפוי:
יש לשחרר את העוגה מהתבנית
1 מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת "השף הלבן" 3 כפות אבקת סוכר, להקציף היטב.
למרוח בעזרת פלטה/לקקן את הקצפת בצורה אחידה על העוגה והצדדים
 

דרג: