עוגת גבינה אפוייה

עוגת גבינה אפוייה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גבינה אפוייה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10-12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 ביצים L
  • 750 גר' גבינה 5%
  • 80 גר' אינסטנט פודינג וניל
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 כוס סוכר
  • מעט תמצית וניל
  • 3 כפות קורנפלור.
  • לציפוי
  • מיכל שמנת להקצפה
  • 2 כפות אבקת סוכר.

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.מפרידים ביצים
2.מערבבים את כל החמרים חוץ מהחלבונים והסוכר
3.מקציפים את החלבונים והסוכר
4.מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול
5.אופים 10 דקות בחום של 200 מעלות ואז מורידים טמרטורה ל-160 ואופים עוד 50 דקות .משאירים בתנור לקירור של שעה.
דרג: