עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה טעימה

מאת: ספיר נסימוב

דרג:
עוגת גבינה אפויה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 15-25 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק"ג גבינה לבנה 9%
  • 6 ביצים XL
  • כפית תמצית וניל איכותית
  • 1 כוס סוכר לחלבונים+לבלילה
  • 6 כפות קורנפלור
  • 5 כפות קמח
  • 3/4 כוס חלב
  • 50 גרם חמאה מומסת

אופן הכנה:

הכנה
1. מפרידים ביצים - את הלבן שמים בקערה של המיקסר ומחכים. את הצהובים שמים בקערה נפרדת גדולה.
אל הקערה עם הצהובים - מכניסים את הגבינה + 3/4סוכר+ גרידת לימון, והוניל.
2. מערבבים עם מטרפה אח"כ מוסיפים את היבשים (קמח + קורנפלור) לאחר מכן מוסיפים את החלב והמסה מתאחדת, בסוף בזרם איטי.
3. מוסיפים את החמאה המומסת.
4. מתחילים להקציף את החלבונים יחד עם כוס סוכר שנותרה מקציפים עד שנהיה עננים שהקצף לא יהיה חזק מדי , לאחר מכן מקפלים לתערובת שבקערה בעדינות.
5. מחממים תנור ל 230 עם תבנית מים בתחתית.
6. מכנייסים את העוגה לתנור ל 10-12 דק ולאחר מכן ממניכים את התנור ל-180 מעלות כ 50 דק'.בהצלחה.
דרג: