עוגת גבינה אפויה שוקולד לבן ופיסטוק

עוגת גבינה אפויה שוקולד לבן ופיסטוק

מאת: שירן חמיאס

דרג:
עוגת גבינה אפויה שוקולד לבן ופיסטוק
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 18 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת ביסקוויטים מפוררים
  • 100 גרם חמאת תנובה מפוררת
  • 100 גרם פיסטוקים שבורים גס
  • 6 ביצים שלמות
  • 2 טבלאות של שוקולד לבן
  • מיכל שמנת מתוקה השף הלבן 38%
  • קילו גבינה לבנה תנובה
  • 2 כפות קמח
  • 2 כפות קורנפלור
  • כוס וחצי סוכר

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. ממיסים חמאה ושופכים על הפירורי ביסקוויט מערבבים היטב ומשטחים בתבנית
2. בקערה שופכים את הביצים שלמות את הסוכר,הגבינה,הקמח והקורנפלור וחצי כוס מהפיסטוקים ומערבבים היטב מניחים בצד
3. ממיסים את החצי שמנת מתוקה עם השוקולד הלבן מערבבים היטב ומוסיפים לשאר הבלילה
4. מערבבים שוב ומכניסים לתנור ל 160 מעלות שעה וחצי
5. שהעוגה מוכנה כשהיא עדיין קצת רוטטת במרכז מניחים לה להתקרר ומצפים אותה בחצי שמנת מתוקה עם טבלת שוקולד לבן מומס ומפזרים פיסטוקים.
דרג: