עוגת גבינה אפויה עם פירורים לימוניים

עוגת גבינה אפויה עם פירורים לימוניים, עוגת גבינה עם טוויסט!

מאת: שלי מליקר

דרג:
עוגת גבינה אפויה עם פירורים לימוניים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 14

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מצרכים לעוגה:
  • 1 ק"ג גבינה לבנה 5%
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 1 שקית אינסטנט וניל
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
  • לפירורים הלימוניים:
  • 100 גרם חמאה קרה
  • 100 גרם סוכר
  • 140 גרם קמח
  • קליפה מגוררת מלימון אחד

אופן הכנה:

אופן הכנת עוגת הגבינה:
  • מחממים תנור ל-150 מעלות.
  • מערבבים את כל החומרים למלית הגבינה בקערת ערבוב עם מרית עד קבלת תערובת חלקה.
  • יוצקים את תערובת הגבינה לתבנית מלבנית עם שוליים רחבים בגובה 4 ס"מ.
  • הפירורים הלימוניים:
  • מערבבים בקערה את כל המרכיבים בעזרת כפות הידיים, עד לקבלת תערובת פירורית.
  • מפזרים את התערובת על גבי הגבינה ואופים כ-50 דקות.
  • מצננים, פורסים לקוביות ומגישים.

  • דרג: