עוגת גבינה אישית

קינוחי גבינה אישיים על בסיס בצק פתי-בר עם נגיעת תפוח

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גבינה אישית
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 40 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 12 פתי-בר קטנים
  • 1/2 כוס חלב 1%
  • 1 גביע קוטג' 3%
  • 250 גרם גבינת כנען או קופסת גבינת שמנת בטעם טבעי
  • 2 ביצים
  • אבקת אפיה
  • 1/3 כוס סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 תפוחי עץ מקולפים ומגוררים. (ניתן להחליף בשזיף או אפרסק.)

אופן הכנה:

1. מחממים תנור ל- 175 מעלות.
2. משרים את הביסקוויטים בחלב.
3. מרפדים תבנית של מאפינס במנז'טים ומרססים בתרסיס שמן.
4. מועכים פתיבר אחד בכל מנז'ט.
5. מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים, הווניל, ותפוח (אפשר להוסיף קינמון) ויוצקים על התחתית. אופים כ- 30 דקות.
מצננים לחלוטין ומעבירים למקרר להמשך צינון. מגישים קר עם פלח תפוח.
 

דרג: