עוגת גבינה אוראו

עוגת גבינה אוראו

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת גבינה אוראו
עד 40 דקות \ שף מקצוען - קשה \ חלבי

זמן עבודה: 30 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבסיס ושכבת הפירורים :
  • 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 11/4 כוס קמח לבן
  • 1/3 כוס קקאו
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית סודה לשתיה
  • מלית הגבינה :
  • 2 שמנת חלבית מתוקה של השף הלבן להקצפה
  • 1 גבינה נפוליון טבעי
  • 1 גבינה לבנה 9%
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1/2 כוס סוכר
  • חצי כפית אבקת אפיה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 ביצה

אופן הכנה:

אופן ההכנה :
1. מחלקים את כמות הבצק ל- 2 חלקים שווים.
2. חצי מכמות הבצק משטחים על תבנית עגולה, ומכניסים למקפיא ל- 10 דקות.
3. מוציאים את התבנית מהמקפיא ומכניסים לתנור שחומם מראש על 125 מעלות, אופים בין 9 – 7 דקות עד שבסיס העוגה יציב אך רך.
4. מוציאים לצינון ושופכים מעל את מלית הגבינה.
5. חצי מהכמות הנוספת שנותרה משטחים על תבנית רגילה, מכניסים למקפיא ל- 10 דקות.
6. מוציאים את התבנית מהמקפיא ומכניסים לתנור, אופים בין 9 – 7 דקות.
7. אופן הכנת המלית גבינה: מערבבים את כל הגבינות יחד.
8. מקציפים בקערה נפרדת את השמנת מתוקה עם חצי כוס סוכר ומוסיפים בהדרגה את האינסטנט.
9. מקפלים בעדינות את 2 התערובות לתערובת אחידה.
10.ניתן לעצב מעל עוגיות אוריאו, תותים וכדו' ולהגיש.
11. ניתן להחליף את בסיס העוגה ושכבת הפירורים בעוגיות אוריאו קנויות –
בסיס :
2 חבילות אוריאו (100 גרם),
100 גרם חמאה מומסת.
מרסקים את העוגיות ואז שופכים את החמאה ומערבבים.
דרג: