עוגת גבינה אוורירית

עוגת גבינה אוורירית ונימוחה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: דינה קוגן פרפצ'יי

דרג:
עוגת גבינה אוורירית
שף מקצוען - קשה \ חלבי

כמות מנות: 12 מנות/ תבנית 26

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 3 כפות קונפלור
  • 6 ביצים
  • כוס סוכר
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 38% של השף הלבן
  • כוס חלב

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל200 מעלות ומפרידים ביצים
2. מקציפים חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף יציב
3. מקציפים חלמונים עם 1/4 כוס סוכר שנותרה
4. מקפלים לתוך החלמונים את הגבינה הלבנה 
5. שמים בכלי נפרד מעט מתערובת הגבינה והחלמונים ומוסיפים את הקונפלור
6. מערבבים שלא ישארו גושים ומחזירים בחזרה לכלי הגדול
7. מקפלים לתוך תערובת הגבינה את החלבונים
8. מעבירים לתבנית 26 ואופים תוך הורדת טמפרטורה במשך שעה 200, 180, 150 100. נותנים לעוגה להתקרר בתנור
9. הכנת הקצפת: שמים בקערה את הפודינג, חלב ושמנת המתוקה ומקציפים לקצף יציב
10. לאחר שהעוגה התקררה מפזרים על העוגה בשכבה אחידה
דרג: