עוגת בראוניס קלה

קינוח עוגת בראוניז מושלמת

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת בראוניס קלה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם שוקולד מריר משובח
  • 100 גרם שוקולד לבן משובח
  • 1 חמאה
  • 1 וחצי כוסות סוכר
  • כף גדושה קקאו
  • כוס שמנת מתוקה (אפשר גם חלב)
  • 4 ביצים
  • 1 וחצי כוסות קמח תופח

אופן הכנה:

הכנה
1. מבשלים בסיר את השוקולד מריר "choca", חמאה, סוכר, קקאו וחצי כוס שמנת עד להמסת
החומרים (לא להגיע לרתיחה).
2. מקררים מעט ומוסיפים את הביצים אחת אחת והקמח תוך כדי ערבוב.
3. שופכים לתבנית של כ-40 ס"מ על 20 ס"מ ומכניסים לתנור בחום 175מעלות (מחממים את
התנור מראש) למשך 45 דקות (יתכן שינוים על פי סוג התנור).
4. ממיסים 100 גרם שוקולד לבן וחצי כוס שמנת (לא להרתיך) יש לשפוך על עוגת הבראוניס
את הרוטב החם רק אחרי שהעוגה התקררה. 

דרג: