עוגת בסקוויטים נוסטלגית

אין על זה עוררין, מדובר בעוגה האהובה ביותר על כל הילדים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: דודו בן שמחון מ "מטבח של אלופים" בפייסבוק \

צילום: דודו בן שמחון

דרג:
עוגת בסקוויטים נוסטלגית
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 12

סוג תבנית / כלי: תבנית מלבנית

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת בסקוויטים בטעם שוקולד
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה 38% השף הלבן"
  • 1.5 כוסות חלב תנובה
  • 2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
  • לתערובת טבילת הביסקוויטים:
  • 2 כוסות חלב תנובה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • לציפוי:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 38% השף הלבן
  • 200 גרם שוקולד מריר

איך מכינים:

1. שופכים את החלב ותמצית והוניל לקערה ומערבבים היטב.

2. מכינים את הקרם: מקציפים 2 מיכלי שמנת מתוקה עם 1.5 כוסות חלב ושתי חבילות פודינג.

3. טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה ראשונה בתבנית ומורחים מיל חצי מכמות הקרם.

4. מסדרים מעל  שכבה נוספת של בסקוויטים טבולים בחלב ומורחים מעל את שאר הקרם.


מכינים את ציפוי הגנאש:

מחממים מיכל שמנת מתוקה מוסיפים פנימה 200 גרם שוקולד מריר ומערבבים היטב. את הגנאש שופכים מעל העוגה, מנערים קלות מצד לצד לפיזור אחיד ומכניסים לקירור/הקפאה של כמה שעות.

דרג: