עוגת בננות ומייפל

עוגת בננות ומייפל

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אורטל עזרא

דרג:
עוגת בננות ומייפל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 20-25 יחידות\2-3 מגשי אינגליש-קייק

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 4 ביצים
  • כוס סוכר חום
  • 0.5 כוס שמן
  • 2 שקיקים של סוכר וניל
  • 1 שקיק אבקת אפייה
  • 2.5 כוסות קמח לבן
  • 5 בננות מרוסקות בעזרת מזלג
  • חופן אגוזי מלך שבורים גס
  • קינמון
  • סירופ מייפל

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.מקציפים במיקסר את הביצים (חלמון וחלבון יחד)עם הסוכר הלבן והסוכר וניל עד לקבלת קרם אחיד וחלק
2.מוסיפים את השמן לאחר מכן את האבקת אפייה ומקציפים עוד כמה שניות.
3.מוסיפים את הבננות ואת הקמח עד לקבלת תערובת אחידה,
4.מחלקים את התערובת לתבניות ומפזרים מעל קינמון טחון ואת האגוזים.
5.מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל- 25\20 ד', 6.נועצים קיסם במרכז העוגה ובודקים שהקיסם יבש( חשוב לא לאפות יתר על המידה כדי שהעוגה לא תתייבש)מיד שמוציאים את העוגה מהתנור שופכים בנדיבות סירופ מייפל מעל.

דרג: