עוגת בישקוטים וקציפת וניל בציפוי שוקולד

המתכונים הכי שווים הם אלה שלא דורשים הרבה מאמץ ונראים כמו מיליון דולר. קבלו מתכון לעוגת מצוינת וקלה להכנה של בישקוטים וקצפת וניל

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת בישקוטים וקציפת וניל בציפוי שוקולד
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 150 גרם בישקוטים
  • 1/2 כוס ברנדי
  • 2 מכלי שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
  • 2 חפיסות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כוסות חלב תנובה
  • 100 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
  • 100 גרם שוקולד חלב שבור לקוביות
  • 1 מיכל שמנת להקצפה מסדרת השף הלבן לעיטור
  • 200 גרם שוקולד חלב מגורר

אופן הכנה:

1.  יום לפני ההגשה, מסדרים את הבישקוטים על תחתית התבנית ומזליפים עליהם את הברנדי.
2. מכניסים לקערה את השמנת העמידה, הפודינג וניל והחלב ומקציפים לקציפה יציבה. מורחים על הבישקוטים ושומרים שעה במקרר.
3. מכניסים לסיר את שני סוגי השוקולד והשמנת להקצפה ומחממים תוך בחישה, עד שהשוקולד נמס. מצננים כחצי שעה. יוצקים את תערובת השוקולד על הקציפה ושומרים במקרר למשך לילה. זורים מעל את השוקולד המגורר ומגישים.
 
דרג: