עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אתי מלול

דרג:
עוגת ביסקוויטים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: כ- 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חב' פתיבר וניל
  • 1 חב' פתיבר שוקולד
  • 2 שמנת מתוקה להקצפה 38% השף הלבן
  • מעט יין
  • 1.5 כוס חלב
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 2 שוקולד חלב
  • 2 חבילות קליק - מה שאוהבים - מיקס
  • 2 סוכר וניל
  • מעט רום

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מרטיבים את הפתיבר שוקולד ומרפדים תבנית.
2. מקציפים שמנת מתוקה איסטנד פודינג וכוס חלב חצי מהכמות מורחים על הפתיבר
ומפזרים קליק.
2. מרטיבים את הפתיבר הוניל ומניחים על הקליק. מעליו את שארית הקרם וקליק.
3. מרטיבים פתיבר שוקולד ומניחים על הקליק.
4. מקציפים 1 שמנת מתוקה + 2 כפות סוכר +1 סוכר וניל ומורחים על הפתיבר.
5. ממיסים 2 שוקולד עם מעט רום וחמאה (כ-25 ג') ומפזרים על העוגה.
 
דרג: