עוגת ביסקוויטים קרה

עוגה מצוינת, קלה להכנה וללא אפייה כלל!

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת ביסקוויטים קרה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חבילת ביסקוויטים
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 גביע גבינה לבנה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • 1 כף סוכר
  • קפה מוכן (כפית נס קפה עם מים רותחים)

אופן הכנה:

אופן הכנה: 1.מקציפים בקערה עמוקה את השמנת המתוקה, סוכר, אינסטנט, שמנת וחלב עד לקבלת קרם אחיד.
2. מוסיפים בתנועות קיפול את הגבינה ומניחים בצד.
4. בכלי נפרד שמים את הקפה.
4. טובלים בקפה את הביסקוויטים עד שהם טיפה רכים.
5. שמים שכבת ביסקוויטים אחת על התבנית זה ליד זה.
6. מורחים חלק מהקרם שיצפה את הביסקוויטים.
7. כך עושים עוד שכבות של ביסקוויטים וקרם.
8. מצפים בסירופ שוקולד או תלוליות ריבת חלב.
 

דרג: