עוגת ביסקוויטים קפואה ומשודרגת, זולה ב-2 דקות

עוגת ביסקוויטים קפואה, טעימה כמו גלידה. עם ציפוי המפתיע שמחליף את הסוכר

מאת: שרון י.

דרג:
עוגת ביסקוויטים קפואה ומשודרגת, זולה ב-2 דקות
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 חבילות פודינג וניל
  • 2 מיכלי שמנת השף הלבן
  • 2 כוסות חלב
  • ביסקוויטים
  • לציפוי:
  • אופציה 1: שבבי מקופלת שוקולד לבן ורגיל
  • אופציה 2: שוקולד צ'יפס
  • אופציה 3: שבבי שוקולד מריר וקוקוס

אופן הכנה:

הכנה
1. מערבבים את הפודינג, החלב והשמנת טוב, שמים לב שאין גושים
2. שמים כוס עם חלב בצד, טובלים כל ביסוויט ומניחים בתבנית.
3. אחרי שורה של ביסקוויטים רטובים שמים כמות נדיבה של הרוטב
4. מכינים כ4 שכבות כאלה כשבסוף שמים הכי הרבה מהבלילה ומכניסים למקפיא
5.אחרי חצי שעה מוציאים רק בשביל להוסיף את הציפוי המשדרג לבחירתכם, שוקולד, שמנת וביסקוויטים זה מתכון מנצח!
6. מחזירים למקפיא לעוד כשעה ואוכלים
העוגה צריכה להיות חצי קפואה, מומלץ!
  רוצים המלצה טובה לעוגת ביסקוויטים קרה ומושלמת? לחצו על הקישור.

דרג: