עוגת ביסקוויטים ב-3 טעמים: וניל, שוקולד נוטלה וריבת חלב

עוגה ממש ממש ממש טעימה אני מכינה אותה כל פעם שמגיעים אורחים ומקבלת מלא מחמאות

מאת: מרלן פרץ

דרג:
עוגת ביסקוויטים ב-3 טעמים: וניל, שוקולד נוטלה וריבת חלב
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כוס חלב
  • 3/4 צנצנת שוקולד נוטלה
  • לקרם ריבת חלב:
  • 1 אינסטנט פודינג וניל צרפתי
  • 1 שמנת מתוקה להקצפה 38%
  • 1 כוס חלב
  • 1/2 צנצנת ריבת חלב
  • לקישוט:
  • שוקולד לבן מגורר
  • כ- 2 חבילות ביסקוויטים (תלוי בתבנית)
  • לקרם וניל:
  • 2 אינסטנט פודינג וניל צרפתי
  • 2 שמנת מתוקה להקצפה 38%
  • 2 כוסות חלב
  • לקרם שוקולד נוטלה:
  • 1 אינסטנט פודינג וניל צרפתי
  • 1 שמנת מתוקה להקצפה 38%

אופן הכנה:

הכנה
1. הכנת קרם וניל: שופכים לקערה את השמנת המתוקה, חלב והפודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת אחידה.
2. הכנת קרם שוקולד נוטלה: שופכים לקערה את השמנת המתוקה, חלב והפודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת אחידה. לאחר מכן מוסיפים את השוקולד נוטלה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף אחיד אך מעט דליל (לא להיבהל זה בגלל השוקולד :-)
3. הכנת קרם ריבת חלב: שופכים לקערה את השמנת המתוקה, חלב והפודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת אחידה. לאחר מכן מוסיפים את הריבת חלב וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף אחיד.
4. לוקחים קערה קטנה ולהכין נס קפה עם חלב בתוכה לטבילת הביסקוויטים.
5. לוקחים מגש רגיל או מגשים של אינגליש קייק ומתחילים לפזר על הכל ביסקוויטים טבולים בנס. לא להשאיר פינות ערומות לכסות הכל בביסקוויטים. למרוח שכבה קרם וניל ושוב לשים שכבה ביסקוויטים טבולים בנס. למרוח שכבה קרם שוקולד נוטלה ושוב לשים שכבה ביסקוויטים טבולים בנס. ולבסוף מורחים שכבה מקרם ריבת חלב מיישרים יפה ומגרדים מעל העוגה שוקולד לבן.
6. מכניסים למקרר לקירור וייצוב העוגה. 
 

דרג: