עוגת ביסקוויטים בכוסות אישיות

קינוחים אישיים בשכבות של קרם גבינה ופירורי ביסקוויטים. קינוח טעים שכולם אוהבים, בעל מראה יפה ומפתה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגת ביסקוויטים בכוסות אישיות
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 15 דקות

כמות מנות: 4 מנות ילדים

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם גבינה לבנה
  • 1 כף סוכר
  • לקישוט:
  • שוקולד מריר מגורר
  • פטל טרי
  • חבילת פתי בר בטעם שוקו
  • חבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל
  • מיכל שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב

אופן הכנה:

1. מכניסים את הביסקוויטים לשקית ומרסקים אותם בעזרת פטיש שניצלים.
2. מקציפים את אבקת הפודינג עם מיכל השמנת המתוקה וכוס החלב. לאחר מספר דקות מוסיפים את הגבינה והסוכר ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
3. מניחים שכבה של פירורי ביסקוויטים ומעליהם קרם לתוך כוסות שקופות. חוזרים שוב על הפעולה עד שמגיעים כמעט לשפת הכוס. מקשטים בפטל טרי או בשוקולד מריר מגורר ומכניסים לקירור.

 

דרג: