עוגת ביסקוויטים ארגנטינאית

עוגת ביסקוויטים עם גבינה וריבת חלב בסגנון ארגנטינאי. קינוח קל להכנה שמתאים להגשה בכל ארוח

מאת: אליזבט סגל

דרג:
עוגת ביסקוויטים ארגנטינאית
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 20 / מגש מרובע או מלבני 20X20 או 20X30

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 קילו גבינה לבנה 5% או 9%
  • 1 צנצנת ריבת חלב
  • 1.5-2 חבילות ביסקווטים פתי בר שוקולד
  • 1.5 כוס נס קפה או שוקו (אם העוגה לילדים)
  • שוקולד מגורד או סוכריות לקישוט

אופן הכנה:

1. מערבבים את הגבינה עם ריבת החלב.
2. טובלים את הביסקוויטים אחד-אחד בקפה או בשוקו ומניחים על המגש. שמים שכבה של תערובת הגבינה עם ריבת החלב, וחוזרים על הפעולה ארבע פעמים. מסיימים עם תערובת הגבינה למעלה.
3. מפזרים סוכריות או שוקולד לקישוט.
4. מכניסים למקרר לכמה שעות לפני ההגשה.

דרג: