עוגת באונטי

עוגה בטעם של חטיף באונטי כשרה לפסח

מאת: לימור גוהר

דרג:
עוגת באונטי
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 10 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 ביצים
  • 1 וחצי כוס סוכר
  • 150 גרם קוקוס
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • שמנת מתוקה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מקציפים 5 חלבונים יחד עם כוס וחצי סוכר. 
2. מוסיפים בהדרגה את הקוקוס לעוד ערבול איטי ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.
3. בבן מארי ממיסים את השוקולד עד להמסה ומוסיפים בהדרגה את החלמונים ומערבבים.
4. מקציפים שמנת מתוקה ומוסיפים בהדרגה את השוקולד.
5. מורחים על העוגה את הציפוי.
6. מייצבים במקרר לפחות 6 שעות לפני ההגשה.

דרג: