עוגיות שוקולד במילוי חמאת בוטנים וריבת חלב

עוגיות שוקולד במילוי חמאת בוטנים וריבת חלב, מתכון מיוחד לפסח

מאת: יפה ימין \

מקור מתכון: ידיעות אחרונות

דרג:
עוגיות שוקולד במילוי חמאת בוטנים וריבת חלב
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 15 יח'

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 250 גר` שוקולד מריר (אפשר גם חלב)
  • 1/2 כוס חמאת בוטנים (בלי חתיכות בוטנים)
  • 3 כפות גדושות אבקת סוכר (אם מכינים משוקולד חלב יש להפחית מכמות הסוכר)
  • 1 כף דבש
  • 1/2 כוס ריבת חלב

אופן הכנה:

  • שמים את השוקולד בבן מארי (סיר עם מים רותחים וקערה מעל).
  • ממיסים את השוקולד תוך ערבוב עד שנוצר קרם חלק.
  • מערבבים חמאת בוטנים דבש ואבקת סוכר עד להתגבשות יוצרים כדורונים קטנים בגודל חצי כפית.
  • מסדרים מנג`טים בתבנית וממלאים שוקולד 2/3 מגובהו של כל מנג`ט.
  • טומנים את כדורי חמאת הבוטנים ומכסים בשוקולד.
  • מזליפים ריבת חלב מעל.
  • מכניסים למקרר ל-30 דקות.

  • דרג: