עוגיות רוקפור

עוגיות רוקפור

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אבי שליסל

דרג:
עוגיות רוקפור
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 12 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • בצק
  • למילוי
  • 1 כוס גבינת רוקפור מגוררת
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן מסוכרים וקצוצים
  • 1/2 כוס פרורי לחם
  • 1/2 חבילה גבינת כנען מפוררת
  • מעט אגוז מוסקט
  • 1 ביצה טרופה
  • שומשום

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מחלקים את הבצק לשתי יחידות ומרדדים לעלה דק.
2. בקערה מערבבים את הגבינות, האגוזים, פרורי הלחם, ומתבלים.
3. מורחים את עלה הבצק ומגלגלים.
4. מניחים על תבנית עם נייר אפיה ומסמנים על הבצק סימני חיתוך כל 2 ס”מ.
5. מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
6. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 10-15 דקות עד שהבצק מזהיב.
7. מוציאים מהתנור, מצננים מעט וחותכים.

דרג: