עוגיות רולדה חלבה

השילוב המופלא בין חלבה למרנג לקינוח המושלם לצד הקפה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגיות רולדה חלבה
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 40 דקות

כמות מנות: 8 מנות תבניות פאי בקוטר 28 ס"מ x2

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שמנת חמוצה תנובה
  • 1 מרגרינה
  • קמח תופח אוסם
  • 1 שוקולד נוטלה/שחר
  • 1 ממרח חלבה
  • אגוזי מלך קצוצים דק
  • קוקוס טחון
  • אבקת סוכר

אופן הכנה:

1.בקערה ממיסים את המרגרינה,מוסיפים את השמנת ומערבבים ובהדרגה מוסיפים את הקמח עד שהופך לבצק אחיד.
2.מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים ומתחילים בעבודה.
3.מרדדים חלק ראשון לעיגול בינוני ומורחים עליו שוקולד,ממרח חלבה ומפזרים אגוזים בנדיבות.
4.מגלגלים לרולדה ומניחים בתבנית,פורסים את הרולדה לחתיכות יפות לא עד הסוף,חוזרים על הפעולה של שאר הבצק ומכניסים לתנור 180 מעלות עד שנעשה זהוב.
5.מצננים ופורסים עד הסוף את החתיכות זורים אבקת סוכר ומגישים 
 
דרג: