עוגיות פרמזן וחרדל בעטיפת פרג

מטריפות, יפהפיות ונשמרות לאורך זמן. מתאימות לכל מצב: לצד קפה או תה, לטבילה בגבינה לבנה או עם סלט אבוקדו

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגיות פרמזן וחרדל בעטיפת פרג
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 120 עוגיות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 50 גרם זרעי פרג שלמים
  • 2 שקיות (200 גרם) פתיתי פרמזן מסדרת השף הלבן
  • 250 גרם חמאת תנובה מלוחה
  • 1 חלמון
  • 80 גרם (1/3 כוס) חרדל דיז’ון גרגרים
  • 35 גרם (1/4 כוס) זרעי שומשום
  • 2 כפיות מלח
  • 300 גרם (2 כוסות + 2 כפות) קמח
  • לציפוי:
  • 1 חלבון

אופן הכנה:

1. מעבדים גבינה, חמאה וחלמון במעבד מזון עד לקבלת מרקם של משחה
2. מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים בפולסים עד שהבצק מתחיל להתגבש
3. אוספים את הבצק, מכסים בניילון ומניחים חצי שעה במקרר
4. חוצים את הבצק ויוצרים 2 גלילים צרים וארוכים
5. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך שעה (אפשר להקפיא עד חודשיים)
6. מחממים תנור ל-180 מעלות
7. מורחים את גלילי הבצק בחלבון ומגלגלים בפרג. פורסים לדסקיות בעובי 1/2 ס”מ
8. אופים כ-12 דקות עד להזהבה קלה
 

דרג: