עוגיות סמורס Smores cookies

במיוחד לל"ג בעומר משתפת אותנו השפית שלנו, נעמי אבליוביץ', במתכון נפלא לעוגיות במילוי מרשמלו ושוקולד

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
עוגיות סמורס Smores cookies
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 12 עוגיות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • בצק פריך למאפים מתוקים של מעדנות, מופשר
  • אבקת סוכר
  • שקית מרשמלו
  • שוקולד מריר/ חלב

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. על גבי משטח עבודה, מגלגלים את הבצק הפריך. בוזקים מעל אבקת סוכר בשכבה אחידה ובעזרת חותכן עוגיות או כוס הפוכה קורצים עיגולים, או כל צורה אחרת.
3. בעזרת מזלג דוקרים את פני הבצק, מניחים בתבנית ואופים עד להזהבה, כ-15-20 דקות.
4. מניחים על רשת לצינון לפני שמעבירים לקופסה אטומה.
5. בקומזיץ: מניחים על עוגיה 1-2 קוביות שוקולד. בעזרת שיפוד צולים מרשמלו עד לחריכה. בזהירות ובמהירות מניחים את המרשמלו על העוגיה עם השוקולד, מכסים עם עוגיה נוספת ולוחצים קלות. חוזרים על הפעולה עם יתר העגוגיות והמרשמלו.
דרג: