עוגיות מרנג במילוי שוקולד ופרג

נשיקות מתוקות

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגיות מרנג במילוי שוקולד ופרג
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 25 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • למרנג
  • 4 חלבונים
  • 1/4 1 כוסות סוכר
  • כפית פרג טחון
  • גרידה מלימון אחד
  • למילוי
  • 1 מיכל (250 מ"ל) קצפת צמחית מסדרת השף הלבן
  • 300 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות
  • 1 כף ממרח שוקולד פרווה

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מקציפים במהירות גבוהה את החלבונים.
2. כאשר הקצף הופך יציב לגמרי מוסיפים חצי מכמות הסוכר וממשיכים להקציף כדקה.
3. מקפלים בתנועות עדינות את יתרת הסוכר, הפרג הטחון וגרידת הלימון.
4. מחממים את התנור ל 100- מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
5. בעזרת שקית זילוף או כפית מזלפים עוגיות בקוטר 1.5 ס"מ.
6. אופים במשך שעתיים וחצי.
7. בסיר בינוני על אש בינונית ממיסים את השוקולד עם הקצפת הצמחית ומערבבים תוך כדי.
8. מסירים מהאש, מוסיפים את ממרח השוקולד וממשיכים לערבב עד שהתערובת נמסה לגמרי.
9. מצננים כ-10 דקות במקרר.
4. להרכבת המנה: מורחים בסיס עוגיה בכפית ממילוי השוקולד ומדביקים בסיס עוגיה נוספת. 
 
דרג: