עוגיות מצופות בסוכר ויקינמון

עוגיות מצופות בסוכר ויקינמון

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגיות מצופות בסוכר ויקינמון
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • בצק שמרים:
  • 30 גר' שמרים
  • 1 כף סוכר
  • 0.25 כוס מים פושרים
  • 3 כוסות קמח
  • 70 גר' מרגרינה רכה
  • 0.5 כוס סוכר
  • 2 חלמונים
  • 0.5 כוס חלב או מים
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כף קליפת לימון מגורדת
  • קורט מלח

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.ממיסים את השמרים במים הפושרים ובכף הסוכר. 2.מניחים לתסוס ומוסיפים לשאר מרכיבי הבצק.
3.לשים את הבצק ביד או במערבל חשמלי. 
4.את הבצק צריך להתפיח למשך שעה וחצי.
5.עושים עיגולים קטנים מהבצק המותפח.
6.כל עיגול מגלגלים בידים לצורת גלילה ארוכה וטובלים בתערובת של סוכר חום ואבקת קינמון.
7.מגלגלים לצורת חילזון.
8.מניחים בתבנית אפיה על גבי נייר אפיה משומן ואופים כחצי שעה עד שהבצק אפוי

דרג: