עוגיות חמאה ושיבולת שועל

עוגיות חמאה ושיבולת שועל, גם בריא וגם טעים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגיות חמאה ושיבולת שועל
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 25 דקות

כמות מנות: 12 יחידות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כוס דחוסה סוכר דמררה
  • 1/2 3 כוסות קמח
  • 300 גרם חמאה קרה חתוחה לקוביות
  • 2 כוסות שיבולת שועל

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים במעבד מזון או בעזרת הידיים עד לקבלת בצק אחיד.
2. יוצרים נקניק מאורך ומצננים במקרר למשך שעה.
3. בעזרת סכין חדה פורסים לעיגולים ומסדרים בשורה.
4. אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות (צלזיוס).
5. לאחר שהעוגיות מתקררות,זורים אבקת סוכר ושומרים בכלי סגור.
דרג: