עוגיות חמאה ופקאנים

עוגיות חמאה נימוחות משובצות באגוזי פקאן ומעוטרות באבקת סוכר, מתאים להגשה לצד שתייה חמה

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: בני סיידא

דרג:
עוגיות חמאה ופקאנים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 30 עוגיות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • אבקת סוכר
  • 100 גרם פקאנים קצוצים גס
  • 250 גרם חמאת תנובה רכה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 ו-1/2 כוסות קמח
  • לעיטור:

אופן הכנה:

הכנה:
1. מחממים תנור לחום גבוה (190 מעלות), שמים את כל המרכיבים בקערה ולשים לבצק אחיד.
2. צרים מהבצק כדורים שטוחים מעט ועורכים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
3. אופים כ- 15 דקות עד שהעוגיות יזהיבו מעט. מוציאים מהתנור, מצננים, זורים אבקת סוכר ומאחסנים בכלי אטום.

הערה: במקום פקאנים אפשר להשתמש בצנוברים או בשביבי שקדים.

דרג: