עוגיות אל-גרייבה

עוגיות שקדים בציפוי אבקת סוכר וקינמון

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגיות אל-גרייבה
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 15 דקות

כמות מנות: 50 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 300 גרם חמאה
  • 4 שקיות סוכר וניל
  • 4 כפות סוכר לבן רגיל
  • 1 חבילה קטנה של קמח תופח
  • 100 גרם שקדים טחונים
  • אבקת סוכר
  • אבקת קינמון

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1.בקערה מכניסים את החמאה, סוכר, סוכר וניל והקמח.
2.מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה.
3.מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים היטב את השקדים אל תוך העיסה עד שהיא שוב חלקה ואחידה.
4. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ושמן.
5.מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
6.יוצרים עיגולים בקוטר של כ-2 ס"מ ומסדרים בתבנית בשורות עם רווחים, הרווחים חשובים מכוון שהעוגיות תופחות.
7. אופים בתנור החם במשך 20 דקות ומטה כדי לוודא שהעוגיות אינן נשרפות.
8. מניחים לעוגיות להתקרר ולאחר מכן מפזרים עליהן אבקת סוכר וקינמון.

דרג: