עוגה שוקולית

עוגה שוקולית

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: רוזלין נוייסרי

דרג:
עוגה שוקולית
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 12 מנות\ תבנית מלבנית

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 3 ביצים
  • 2 אבקת סוכר וניל
  • 1.5 כוס סוכר
  • כוס יוגורט
  • כוס שוקולית
  • 0.5 כוס קקאו
  • 0.5 כוס חלב
  • כוס שמן
  • 2.5 כוסות קמח
  • 2 א. אפיה
  • לציפוי:
  • 2 שוקולד מריר
  • שמנת מתוקה להקצפה 38%השף הלבן

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.מערבבים את הביצים וסוכר וניל,  2.מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים. למעט הקמח וא.אפיה,
3.מוסיפים את הקמח ואת האבקת האפייה ,מערבבים היטב ולתנור 150 מעלות לחצי שעה -תלוי בתנור
4.מרתיחים את השמנת המתוקה מכבים מוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב,  5.יוצקים על העוגה כשהעוגה קרה והשמנת חמה, מוסיפים סוכריות צבעוניות
דרג: