עוגה לט"ו בשבט

עוגה לט"ו בשבט

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: אביגיל פקלמן

דרג:
עוגה לט"ו בשבט
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 5 דקות

כמות מנות: 10-12 מנות\תבנית אינגליש קייק.

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 400 ג' של פירות יבשים (פאפיה, משמשים, שזיפים, קשיו, אגוזי מלך, אננס, תפוח עץ) או כל דבר אחר וכל שילוב שתרצו.
  • 3 ביצים
  • 7 כפות סוכר חום
  • 6 כפות קמח תופח
  • 1 כפית יוגורט לבלילה (לא חובה, אך משפר את הטעם).

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.לטרוף את 3 הביצים בנפרד.  2.להוסיף את שאר החומרים.  3.לשמן תבנית אינגליש קייק.  4.לחמם תנור ל-175-180 מעלות ולאפות בין 15-20 דקות. העוגה מוכנה.  5.כדי לשפר את טעמה, יש לפרוס פרוסות דקיקות ולהשאיר בתבנית לפחות יממה על השיש. ניתן להגיש עם כדור גלידה.

דרג: