עוגה ג'ינג'ית

עוגה טעימה וקלה להכנה

מאת: שירית מימוני

דרג:
עוגה ג'ינג'ית
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 16 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 ביצים
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 2.5 כוסות קמח רגיל
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 אבקת אפייה
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 כף תמצית וניל - להוסיף למיץ
  • 1 כף תמצית רום - להוסיף למיץ
  • 50 גרם שוקולד מריר

אופן הכנה:

אופן הכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות
1. מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים לקצף קשה.
2.מוסיפים 2.5 כוסות סוכר.
3.מורידים דרגת חוזק לנמוך וממשיכים להקציף ולהוסיף חלמונים. מבליעים את כולם. מוסיפים שמן בהדרגץה
4. מוסיפים את המיץ עם הווניל והרום בהדרגה עם הקמח.
5. לבסוף מוסיפים את אבקת האפייה.
6. מוסיפים בעדינות את השוקולד המגורד ומערבבים בקיפול, אופים במשך שעה ורבע.
דרג: