עוגה אביבית

עוגת גבינה אביבית ומפתיעה במיוחד

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עוגה אביבית
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 8 מנות/תבנית 26 ס"מ

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5 ביצים מופרדים
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • 3 כפות קונפלור
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 וחצי כוס סוכר
  • ציפוי א':
  • 1 שמנת מתוקה
  • יתרת אינסטנט הפודינג מהעוגה
  • שוקלוד לגירוד
  • ציפוי ב':
  • פירות העונה פורסים / פירות שימורים
  • ג'לי בזק בטעם תות

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף לבן קשה (משהו קטן שעוזר: מוסיפים לחלבונים לפני, קמצוץ מלח ומים)
2. בקערה נפרדת מערבבים את יתר החומרים לעוגה ואז מקפלים בעדינות את שתי התערובות.
3. מניחים בתנור תבנית נוספת עם מים ואז אופים את העוגה בחום בינוני בערך עד שעה - בודקים שעוגה מתייצבת.

ציפוי א:
מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג וניל ,שמים על העוגה לאחר שהתקררה. מגרדים שוקולד מעל.

ציפוי ב:
מכינים את הג'לי לפי ההוראות ונותנים לו קצת להתקרר. בינתיים מסדרים את הפירות על עוגת הגבינה בצורת מניפה עגולה.
שופכים בעדינות את הג'לי ומקררים.

דרג: