עגבניות שרי צלויות בגבינות וטימין על מצע עלי בייבי

סלט עגבניות שרי חם, מפתיע, מקורי ומעניין למנה ראשונה או כתוספת למנה העיקרית

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
עגבניות שרי צלויות בגבינות וטימין על מצע עלי בייבי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כוסות עגבניות שרי בשלות
  • 2 גבעולי טימין טרי
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח גס לפי הטעם
  • 2 שיני שום
  • פלפל שחור גרוס
  • 200 גרם גבינת כנען מסדרת השף הלבן
  • 100 גרם פרומעז של תנובה חתוכה לקוביות
  • שקית תערובת עלי בייבי
  • חומץ בלסמי
  • שומשום קלוי
  • מרכיבים:

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מחממים מראש את גריל התנור
2. בכלי פיירקס בינוני לא מכוסה מניחים את השרי, השום וגבעולי הטימין
3. יוצקים 2 כפות משמן הזית, קורט מלח גס ומעט פלפל שחור גרוס ומערבבים 
4. צולים במרכז התנור למשך 8-10 דקות לריכוך קל
5. מפזרים את גבינת הכנען וגבינת העיזים ומערבבים מעט
6. יוצקים משמן הזית וצולים למספר דקות בתנור עד להשחמה יפה
5. להגשה: בתחתית של כוסות רחבות מניחים מעלי הבייבי ומעליהם מעגבניות השרי החמות, 2 טיפות מהבלסמי וקורט של שומשום
6. מגישים חם

דרג: