עגבניות אפויות בעשבי תיבול ממולאות בגבינת שמנת

עגבניות אפויות בעשבי תיבול ממולאות בגבינת שמנת

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: השף ניר צוק

דרג:
עגבניות אפויות בעשבי תיבול ממולאות בגבינת שמנת
שף מתחיל - קל \ חלבי

כמות מנות: 6 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 6 עגבניות בשלות קטנות
  • זר פטרוזיליה קצוץ
  • 6 ענפי טימין (רק עלים)
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • 1 גביע גבינת "נפוליאון" 16%

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.חוצים את העגבניות לרוחב ומוציאים בעזרת כפית את המיץ והגרעינים (משאירים את עוקץ העגבנייה)
2.מערבבים בקערית את הפטרוזיליה, השום, הטמין ושמן הזית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
3.ממלאים את חצאי העגבניות בתערובת עשבי התיבול.
4.אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 10 דקות. מצננים לטמפ’ החדר.

להגשה: מניחים כפית של גבינת cream cheese על כל חצי עגבנייה
דרג: