ספינג' מרוקאי

זה הזמן ללמוד להכין ספינג' מרוקאי

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
ספינג' מרוקאי
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 20 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 ק”ג קמח
  • 60 גר’ שמרים
  • 4 כוסות מים פושרים(לפעמים נדרש טיפה פחות)
  • חצי כפית מלח
  • להגשה: דבש או אבקת סוכר

אופן הכנה:

אופן הכנה: 

1. מערבבים בקערה אל כל החומרים.
2. מכסים ומניחים לבצק לתפוח כשעתיים.
3. כעבור שעתיים  לשים אותו היטב. טובלים ידיים במים, לוקחים גוש בצק, עושים חור ויוצרים מעין כעך.
4. מטגנים משני הצדדים בשמן עמוק עד להזהבה. מוציאים על נייר סופג.

להגשה ניתן לבזוק אבקת סוכר או לטבול בדבש.
 
דרג: