ספינג׳ מרוקאי אסלי

סופגניות מרוקאיות מטוגנות

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: רונית חן אסידו

דרג:
ספינג׳ מרוקאי אסלי
עד 20 דקות \ שף חובבן - בינוני

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 30 יחידות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • מרכיבים:
  • 1 קילו קמח
  • 2 ביצים
  • 1 אבקת אפיה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1 כפית ערק
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות סוכר

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מערבבים את קילו הקמח עם השמרים היבשים
2. מוסיפים את יתר המרכיבים ומתחילים ללוש עם המים לבצק רך ודליל 
3. מניחים להתפחה ולאחר מכן מעבדים שוב ומניחים להתפחה שנייה 
4. מחממים שמן עמוק, כשהשמן רותח מרטיבים את הידיים במים ויוצרים עיגולים עם חור באמצע 
5. מטגנים ומוציאים על נייר סופג

 

דרג: