ספגטי פשוט וטעים

ספגטי קל להכנה, קלאסי, מתאים לארוחות צהריים או ערב.

מאת: שחר ואור

דרג:
ספגטי פשוט וטעים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 8

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 חבילות ספגטי גדולות
  • 3 חבילות רסק עגבניות הגדול
  • 6 כוסות מים לספגטי
  • 8 כוסות מים לרוטב
  • 4 כפיות כורכום
  • 5 כפיות פלפל שחור
  • 5 כפיות מלח
  • 3 בצלים
  • 5 שיני שום
  • 5 כפיות פפריקה

אופן הכנה:

  • שמים בסיר ספגטי עם הרוטב והתבלינים ומוסיפים 14 כוסות מים.
  • חותכים את הבצל והשום ומוסיפים מבשלים ל- 10 דקות על הגז.

  • דרג: