ספגטי כדורי בשר וקטשופ

ספגטי עם כדורי בשר וקטשופ ומתאימים לארוחת צהריים עם הילדים

מאת: חביבה תופיקיאן

דרג:
ספגטי כדורי בשר וקטשופ
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי

זמן הכנה: 30 דקות

כמות מנות: מנות 4

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 700 גרם בשר טחון
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס קטשופ
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1 כף אבקת בצל
  • 1/2 כפית אורגנו
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • חבילת פסטה
  • לרוטב:
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כפית רוטב פיצה
  • 1/3 כוס שמן זית

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה: ביצה, קטשופ, פירורי לחם, אבקת בצל, אורגנו ואבקת שום.
2. מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים היטב.
3. קורצים כדורים קטנים ומניחים בתבנית אפייה. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ-75 דקות.
4. מבשלים את הפסטה על פי הוראות וכשהיא מוכנה מפזרים מעליה את הבשר עם הרוטב הנוסף של הפסטה.


דרג: