ספגטי טעים וקל הכנה עים בצל

ספגטי עם טוויסט

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: שירה שושן

דרג:
ספגטי טעים וקל הכנה עים בצל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 8 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 בצלים קצוצים דק דק
  • שלוק שמן
  • 3 רסק עגבניות
  • כף פפריקה או אבקת מרק עוף
  • חצי כפית פלפל שחור ומלח
  • חבילת ספגטי ארוכים
  • 1 וחצי כוס מים
  • חצי כפית אורגאנו בזיליקום מיובשים
  • חצי כפית זעתר

אופן הכנה:

הכנה
1. מבשלים את הספגטי לפי ההוראות.
2. מסננים ומשאירים בצד.
3. מטגנים את הבצל עד להזהבה.
4. שמים את הבצל המטוגן בסיר יחד עים כול שאר המצרכים.
5. מחכים עד שהרוטב ירתח ואז מוסיפים את הספגטי ומערבבים.

דרג: