ספגטי חציל קלוי ורוקפור

מנה זוגית מושלמת לכל ארוחה

מאת: דוד בן אושר

דרג:
ספגטי חציל קלוי ורוקפור
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: מנות 2

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • חצי גביע שמנת חמוצה
  • גבינת רוקפור
  • אגוז מוסקט
  • פירורי לחם
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • ספגטי לא עבה במיוחד
  • חציל שמן ללא חרצנים (שלא יהיה מר)

אופן הכנה:

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הספגטי עם מעט שמן זית ומלח בסיר גדול עם מים, עד שהם אל דנטה.
2. קולים חציל עם קליפתו על אש גלויה.
3. כשהחציל רק פותחים וגורפים את הבשר לקערה. חצי מועכים לקרם וחצי משאירים מעוך גס.
4. מערבבים את שני החצאים עם חצי גביע שמנת חמוצה ומוסיפים מעט אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
5. מערבבים את הפסטה שסוננה יחד עם הרוטב. מפוררים גבינת רוקפור מעל ומערבבים קצת. 
6. מפזרים מעל פירורי לחם.

דרג: