ספגטי חציל קלוי ורוקפור

ספגטי חציל קלוי ורוקפור

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: דוד בן אושר

דרג:
ספגטי חציל קלוי ורוקפור
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן עבודה: 30 דקות

כמות מנות: 2 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • ספגטי לא עבים במיוחד.
  • חציל שמן ללא חרצנים( שלא יהיה מר)
  • 0.5 גביע שמנת חמוצה
  • גבינת רוקפור
  • אגוז מוסקט
  • פירורי לחם
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1.מכינים את הספגטי עם מעט שמן זית ומלח בסיר גדול עם מים, עד שהם אל דנטה, אלא אם אוהבים אחרת ואז "הורסים" את המנה...
2.קולים חציל על קליפתו על אש גלויה, לא לפחד זה לא נשרף זה יוצא מצויין.
3.ברגע שמכל הצדדים זה הופך להיות רך. פותחים את החציל גורפים חצי ומועכים ממש לקרם וחצי משאירים מעוך גס( על מנת ליצור כמה שיותר מרקמים בפה )
4.מערבבים את שני החצאים עם חצי גביע של שמנת חמוצה ומוסיפים ממש מעט אגוז מוסקט ( אחרת הוא משתלט על הטעם.) מלח ופלפל שחור גס לפי הטעם.
5.מערבבים את הפסטה שסוננה יחד עם הרוטב. מפוררים גבינת רוקפור מעל ומערבבים קצת.
6.לקישוט ושוב על מנת ליצור מרקמים שונים מפזרים פירורי לחם זהובים מעל.

דרג: