ספגטי ברוטב פלפלים ועשבי תיבול

ספגטי מושקע ועשיר בטעמים

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
ספגטי ברוטב פלפלים ועשבי תיבול
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם ספגטי
  • לרוטב:
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 פלפלים צהובים
  • 2 פלפלים ירוקים
  • פלפלון חריף קצוץ דק
  • ½ כוס שמן זית
  • 4 בצלים ירוקים קצוצים דק
  • 6 שיני שום קצוצות
  • ½ כוס עלי ריחן קצוצים
  • 2 כפות עלי טימין
  • 100 גרם זיתי קלמטה שחורים מגולענים
  • 4 גבעולי סלרי אמריקאי קצוצים
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי
  • 200 גרם קולאז' מסוג קצ'קבל מגורדת או 500 גרם קולאז' מסוג פרמזן מגוררת

אופן הכנה:

הכנה
1. חותכים את הפלפלים לרצועות לאחר שמסירים מהם את העוקץ והגרעינים. מחממים שמן זית במחבת גדולה,
2. מוסיפים את כל סוגי הפלפלים ומטגנים עד שיזהיבו, בוחשים מידי פעם, מוציאים את הפלפלים מהמחבת ומניחים בצד.
3. מוסיפים למחבת בצל ירוק, שום עלי ריחן, טימין, זיתים וסלרי ומטגנם מספר דקות.
4. מוסיפים את הפלפלים המטוגנים מהמחבת ומניחים בצד.
5. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן,
6. מסננים ממי הבישול מעבירים לכלי הגשה מחומם.
7. יוצקים מעל את הרוטב החם, זורים את הגבינה ומגישים לשולחן.

דרג: