ספגטי ברוטב יוגורט ושום

מתכון למנת פסטה קייצית וטעימה, פסטת ספגטי ברוטב יוגורט-שום חמצמצץ חריף, מנה קלה להכנה וטעימה ביותר

מאת: עורך השף הלבן \

מקור מתכון: נעמי אבליוביץ' \

צילום: נעמי אבליוביץ' \

עיצוב: נעמי אבליוביץ'

דרג:
ספגטי ברוטב יוגורט ושום
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 10 דקות

כמות מנות: 4 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת ספגטי
  • 2 מיכלי יוגורט דנובה 4%, "תנובה"
  • 2 שיני שום, כתושות
  • צרור עלי בזיליקום
  • חופן צנוברים, קלויים להזהבה במחבת יבשה
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית

אופן הכנה:


1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות ההכנה שעל גבי האריזה. מסננים ומחזירים לסיר.
2. מוסיפים את היוגורט והשום, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
3. מחלקים לקערות הגשה, מזליפים מעט שמן זית, מפזרים את עלי הבזיליקום והצנוברים ומגישים מיד.


דרג: