ספגטי ברוטב ברוקולי

מנת פסטה טעימה וקרמית עם רוטב על בסיס שמנת וברוקולי, שילוב מעולה של חלבון ופחמימה

מאת: עורך השף הלבן

דרג:
ספגטי ברוטב ברוקולי
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 3 מנות

דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1/2 שקית (של 800 גרם) ברוקולי מוקפא "סנפרוסט"
  • 1 כוס בצל מוקפא "סנפרוסט"
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 כף קמח
  • 1 כוס מים
  • 1 כף אבקת מרק בטעם עוף
  • מלח
  • פלפל לבן
  • אגוז מוסקט טחון
  • 200 מ"ל קרם פרש "השף הלבן"
  • 2 כפות גבינת פרמזן מגוררת
  • 500 גרם ספגטי מבושל לפי הוראות היצרן

אופן הכנה:

אופן ההכנה:
1. מחממים שמן בסיר ומטגנים קלות את השום והבצל המוקפא.
2. קוצצים את תפרחות הברוקולי ומוסיפים לסיר.
3. מוסיפים את המים, התבלינים והקרם פרש. מערבבים ומבשלים כ-5 דקות.
4. מסדרים בכלי את הספגטי, יוצקים מעל את הרוטב ומפזרים את הגבינה.

דרג: